Selasa, 25 Disember 2012

CUTI KRISMAS

Cuti krismas harini memang bosan sekali. Hari hari kerja. Bila cuti tak tahu nak buat apa. Apa lagi rehat jels satu hari kat rumah. Cadang nak cari tempat destinasi percutian. Pulau perhentian macam beet jgk. Menarik. Tengah cari pakej2 menarik. Matta fair pun tahun depan. Kena pergi mesti ada promosi percutian. Pejam celik dah nak dekat penghujung 2012. Sedar tak sedar dah dekat 2 bulan aku kerja kat Ikatan Engineering. Walaupun tak hebat macam doktor ke pe aku bersyukur dengan apa yang Allah berikan kat aku. Mesti ada kebaikan disebalik semua ini. Hahaha... apapun hidup tetap mesti diteruskan. Jangan jadi hipokrit. Kalau betul ia akan tetap betul. Apa yang penting dalam hidup ini adalah keberkatan dari Allah s.w.t. Alhamdulillah kepadamu Allah atas segalanya.

Rabu, 21 November 2012

TENTANG ISRAEL!!!!

PERHATIAN!!!!
BENDERA YAHUDI ADA DALAM LAPTOP KITA!!!PERCAYALAH!!
n benda ni sangat penting untuk kita!
hampa/korang cek kat komputer/laptop hampa!!
buka komputer/laptop hampa

pada Local Disk (c).
BENDERA YAHUDI ADA DALAM LAPTOP KITA!!!PERCAYALAH!!
n benda ni sangat penting untuk kita!
hampa/korang cek kat komputer/laptop hampa!!
buka komputer/laptop hampa

pada Local Disk (c).
then"program file"
then "microsoft Office"
then "media"
then "CAGCAT10"
cari gambar no "J0285926" and klick hampa akan jumpa gambar Lambang/ Bendera
ZIONIS,ISRAEL,, (sama dengan warna aslinya) dengan lilin (sarana ibadah mereka).
DELETE picture tu!!!!!!!!!!
untuk pengetahuan hampa gambaq tersebut apa pada seluruh PC dan LAPTOP
sebarkan kepada seluruh SAUDARA ISLAM !!!!!!!!
caRi sampai jumpa!!

Kerja Kerja Kerja !!! Chelsea Chelsea Chelsea!!!



Hidup aku sekarang dipenuhi dengan kerja. Balik rumah tengok tv dan tido.. Hahahaha. Aku happy dengan kerja sekarang. Baru tadi aku dapat lagi satu projek baru. Owner projek ni Gail India Limited. Syarikat dari India.. Client aku Kupps & Sachs dari Singapore. 3 Tank petrochemical. Tiga-tiga besar.


Aku harap projek ni berjalan lancarla hendaknya. Bukan senang nak layan client company Singapore ni. Layankan jer. Tak buat tak tahu. Betul tak? Masalah bukan penghalang, tetapi masalah adalah peransang. Inilah namanya pengalaman.


Apala nak jadi dengan Chelsea. Semalam kalah dengan Juventus 3-0 sekaligus nasib semuanya terletak pada perlawanan terakhir. Perlawanan terakhir Chelsea kena menang dan mengharapkan Juventus kalah kepada Shaktar Doneskt.


Yang menyedihkan. Tak sampai setahun RDM menjadi pengurus Chelsea, dengan kekalahan pagi tadi beliau kena pecat. Memang dah nasib kalau jadi pengurus Chelsea dibawah era Roman ni. Siapalah pengurus seterusnya. Antara calon-calonnya ialah :

       Rafael Benitez - Merupakan pengurus yang berkualiti,mmbimbing liverpool memenangi UCL 2 kali.


Joechim Loew - Pernah dikaitkan bersama Chelsea apabila AVB dipecat season lepas.Teruja dengan tawaran itu namun meneruskan kerjanya bersama Skuad Kebangsaan Jerman.


Pep Guardiola - Dia mengatakan bahawa dia berminat menjadi pengurus Chelsea.Harap2 ia akan menjadi kenyataan,Coach yang susah ditemui.

Aku harap Pep Guardiola la yang jadi pengurus Chelsea lepas ni. Apapun tunggu dan lihat sahaja. Walau apapun yang terjadi aku tetap fan Chelsea !!!

Keep The Blue Flag Flying High !!!!